Cégismertető

A Timpanon 2002 Bt. nevéből is sejthetően több, mint 15 éves szakmai múltra tekint vissza. A szaktevékenységünket a kis- és középvállalkozásoktól a termelő gyárakig, minden vállalkozási forma és szakág részére biztosítjuk. Szolgáltatásunk komplex, így a megbízóinknak csak információs és döntési jelleggel kell a szakterülettel foglalkozni.

Társaságunk számára fontos a folyamatos megújulás, hiszen olyan területen működik, mely szigorúan és mélyrehatóan szabályozott, ugyanakkor a technika és a jogszabályok fejlődésével dinamikusan változik.

Az elmúlt időszakban lezajlott jogszabályváltozások, valamint az egyes részterületek dinamikus fejlődése (pl. ADR, REACH, képernyős munkahelyek, egyéni védőeszközök, ergonómia, építőipari koordináció, stb.) megkívánják a kellő hozzáértéssel rendelkező, az egyes részterületeket magas színvonalon ismerő munkatársak alkalmazását.

A szolgáltatási forma előnyei

Az általunk ajánlott “külsős biztonságtechnikai szolgáltatás” jellegű megoldás egyre népszerűbb a következő okok miatt:

  • praktikus, mert nem egyetlen szakember képességei határozzák meg az ellátás színvonalát, hanem a megbízott szakmai cég háttércsapata;
  • gazdaságos, mert nem állományon belül kell a jogszabályok által előírt szakembergárdát biztosítani, és a foglalkoztatás járulékos kiadásait finanszírozni;
  • rendszerszemléletű – ezért irányítási rendszerekbe könnyen integrálható, komplex szolgáltatásra nyújt lehetőséget;
  • egyetlen szerződésen belül biztosítható több szakterületen – munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi feladatok magas szintű ellátása.

Miért a Timpanon 2002?

Mert a környezet-egészség-munkavédelem területének kifogástalan működtetése érdekében komplex szakértelmet kínálunk.

Munkatársaink kivétel nélkül az egyes szakterületek kiváló ismerői, felsőfokú szakirányú végzettséggel, naprakész szakismerettel, kapcsolatrendszerrel rendelkeznek az EHS (munkahelyi környezet- és egészségvédelem, biztonság) terén. Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek mind a multi vállalatok, mind pedig a kis és középvállalkozások területén. E szakmai háttér a vállalkozást alkalmassá teszi speciális feladatok szakszerű ellátására is.

A Timpanon 2002 rendelkezik mindazokkal a szellemi és tárgyi eszközökkel, amik az Önöknél felmerülő feladatok gyors, rugalmas és magas szintű ellátásához szükséges.